Dünyanın zenginleri dahi bu otelde kalmaya korkuyor! Asgari ücretliler hesaplayamadı bile... Bir gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Dünyanın zenginleri dahi bu otelde kalmaya korkuyor! Asgari ücretliler hesaplayamadı bile... Bir gecelik fiyatı dudak uçuklattı

Bu otel o kadar pahalı ki dünyanın zenginleri dahi otelde kalmaya korkuyor. Öyle ki asgari ücretliler hesaplayamadı bile… İşte, ünlü şeflerin çalıştığı restoranları ve özel spa imkanlarıyla dikkat çeken o otel…

Atlantis The Royal, lüks ve konforu buluşturan 795 odalı muhteşem bir otel. Her bir detayı lüks ile dolu olan otelde, konuklar elmas mücevherleri ile ünlü Graff’ın tasarımları ile İtalyan tekstil markası Frette’nin şık bornozları ile karşılaşıyor.

atlantis-the-royal-2.jpg

ALTIN KAPLAMA BAKIM SETİ

Sudan esinlenilen iç mekan tasarımı, tesiste 3.500 galonluk çağlayan suyla kaplanmış cam asansörler ve 7.200 deniz hayvanı ile dolu tavandan tabana 3 akvaryum ile kendini gösteriyor.

atlantis-the-royal-3.jpg

Özel YASTIK "MENÜSÜ" ve ALTIN KAPLAMA BAKIM SETİ gibi ilginç özellikler sunan otel, konuklarını eşsiz bir deneyim sunuyor. Ahşap bir kutunun içinde sunulan altın kaplama bakım seti, altın tarak, saç fırçası, tıraş makinesi ve lüks banyo malzemelerini içeriyor.

GECESİ 160.000 STERLİN

Gezegenin dört bir yanından ünlü şeflerin imzasıyla taçlanan 17 restoranı ile konuklar damak zevklerine uyan lezzetleri tadıyor.

atlantis-the-royal-1.jpg

Ayrıca 32.300 metrekarelik devasa bir spa alanı, altın yüz bakımı, altına batırılmış sıcak volkanik taşlar ile yapılan “altın saat masajı” gibi özel tedaviler de sunmakta. Odaların en ucuzu gecelik 1.000 Sterlinden başlarken, ekstra alan talebi olanlar için de geceliği 160.000 Sterlin karşılığında 15 odaya dönüştürülebiliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN