Dürzi lider Canbolat İsrail'deki Dürzilere seslendi: Filistin savaşında yer almayın

Dürzi lider Canbolat İsrail'deki Dürzilere seslendi: Filistin savaşında yer almayın

İsrail ile Filistin arasındaki kriz tüm hızıyla sürerken, Lübnan'daki Dürzi lider Velid Canbolat, İsrail vatandaşı ve zorunlu askerde olan Dürzilere Filistin topraklarındaki çatışmalara katılmamaları konusunda çağrıda bulundu.

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail güçleri saldırılarına devam ederken, Lübnan'daki Dürzi lider Velid Canbolat, İsrail vatandaşı olan ve zorunlu askerlik görevini yapan Dürzilere seslendi.

‘NE OLURSA OLSUN GERİ DÖNECEK’

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Canbolat, Dürzi Araplardan Filistin topraklarındaki çatışmalara katılmamalarını isteyerek "tarihi ne kadar uzun sürerse sürsün, halkların özgürlüğüne kavuşacağını, Filistin ve onun kutsallarının sahibi olan Araplara geri döneceğini" belirtti.

Canbolat, dün Hamas'ın İsrail'e başlattığı saldırıları destekleyen açıklamalarda bulunmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN