Enerji ve gıda fahiş zamlandı, İngiltere sokağa döküldü

Enerji ve gıda fahiş zamlandı, İngiltere sokağa döküldü

İngiltere'de enerji faturaları ve gıda fiyatlarındaki fahiş artışlar Londra'da protesto edildi. Eski İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'in de olduğu protestocular, ellerinde "Yüksek gaz fiyatlarını durdurun" ve "Maaşları ve destekleri arttırın, fiyatları değil" yazılı pankartlarla Başbakan Johnson'a istifa çağrısında bulundu.

İngiltere'de enerji faturaları ve gıda fiyatlarındaki artışlar başkent Londra'da protesto edildi. Parlamento Meydanında bir araya gelen ve aralarında eski İşçi Partisi lideri Jeremy Corbyn'in de olduğu protestocular, burada yapılan konuşmaların ardından Başbakanlık Ofisi 10 Numara'ya yürüdü.

Ellerinde "Yüksek gaz fiyatlarını durdurun" ve "Maaşları ve destekleri arttırın, fiyatları değil" yazılı pankartlar taşıyan göstericiler, Başbakan Boris Johnson'a istifa çağrısında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN