Evcil hayvan pazarında yangın faciası: Binlerce hayvan öldü

Evcil hayvan pazarında yangın faciası: Binlerce hayvan öldü

Tayland’da bir evcil hayvan pazarında çıkan yangında binden fazla hayvan öldü. Hayvanseverler, ülkenin en büyük ve turistik açık pazarındaki evcil hayvan bölümünün kapatılması için tepki gösterdi.

Tayland’ın başkenti Bangkok’un en büyük çarşılarından Chatuchak Market’te ‘evcil hayvan’ bölümünde sabaha karşı henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yerel saatle 04.10 sıralarında başlayan yangında, kapalı dükkanların içindeki kafeslerde bulunan köpek, kedi, kuş, hamster, yılan ve çeşitli sürüngenler öldü.

1-007.jpg

Yangın, olay yerine sevk edilen itfaiye ekibi tarafından yaklaşık yarım saat içerisinde söndürüldü. Yangının söndürülmesinin ardından pazar yerini ziyaret eden Bangkok Valisi Chadchart Sittipunt Chadchart, yangında yaklaşık yüz dükkanın hasar gördüğünü ve binin üzerinde hayvanın öldüğünü söyledi.

1-008.jpg

HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ

Yangın sırasında bazı dükkanlarda çalışanların bulunduğu ancak yaralanan olmadığı öğrenildi.

Hayvanseverler, ülkenin en büyük ve turistik açık pazarı olan Chathuchak Market’te evcil hayvan bölümünün kapatılması yönünde tepki gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN