Fransa, 7 Afrika ülkesinden gelenlerin girişini askıya aldı

Fransa, 7 Afrika ülkesinden gelenlerin girişini askıya aldı

Fransa, Güney Afrika’da ortaya çıkan Kovid-19’un B.1.1.529 mutasyonu sebebiyle, 7 Afrika ülkesinden gelenlerin ülkeye girişini askıya aldı.

Fransa, Güney Afrika’da ortaya çıkan Kovid-19’un B.1.1.529 mutasyonu sebebiyle, en az 48 saat için Güney Afrika, Lesoto, Botsvana, Zimbabve, Mozambik, Namibya ve Esvatini ülkelerinden gelenlerin girişlerini askıya aldığını duyurdu.

Başbakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Fransa, özellikle endişe verici koronavirüsün yeni bir mutasyonu nedeniyle Güney Afrika da dahil olmak üzere 7 güney Afrika ülkesinden gelenleri askıya alıyor" ifadeleri yer aldı.

Hükümet, bu ülkelerden birine son 14 gün içinde seyahat etmiş kişilerin en kısa sürede RT-PCR tarama testi yaptırması gerektiğini belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN