Galler Prensesi'nden ameliyat sonrası ilk fotoğraf

Galler Prensesi'nden ameliyat sonrası ilk fotoğraf

Geçirdiği karın ameliyatının ardından uzun süredir görüntülenemeyen İngiltere Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, günler sonra ilk kez fotoğraf paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Middleton, fotoğrafla birlikte teşekkür mesajı yayınladı. Kate mesajında, “Nazik dilekleriniz ve iki ay boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin Anneler Günü’nü kutlarım” ifadelerini kullandı.

İngiltere Kralı III. Charles’ın oğlu Galler Prensi William’ın eşi Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında geçirdiği karın ameliyatın ardından görüntülenmemişti.

Ameliyattan 2 ay sonra ilk kez görüntülenen Kate Middleton, kraliyet ailesine ait sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğrafla birlikte teşekkür mesajı yayınladı.

dfgdf.jpg

Kate mesajında, “Nazik dilekleriniz ve iki ay boyunca gösterdiğiniz desteğiniz için teşekkür ederiz. Herkesin Anneler Günü’nü kutlarım” ifadelerine yer verdi.

Galler Prensesinin üç çocuğu ile gülümseyerek verdiği fotoğraf karesinin Prens William tarafından bu hafta başında çekildiği öğrenildi.

42 yaşındaki Middleton, geçirdiği ameliyatın ardından başkent Londra’daki klinikte 13 gün kalmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN