Gazze'de 10. kez internet ve iletişim kesildi

Gazze'de 10. kez internet ve iletişim kesildi

Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı 'Aksa Tufanı' operasyonunun ardından İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürüyor. 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de 10'uncu kez internet ve iletişim kesildi.

Hamas, İsrail'e yönelik son yılların en büyük saldırısını gerçekleştirdi. İsrail ordusu 'savaş durumu alarmı' ilan etti. İsrail'in Gazze'ye yönelik hava saldırıları sürerken İsrail'in 7 Ekim 2023'ten bu yana Gazze'de düzenlediği saldırıların ardından 10'uncu kez internet ve iletişim kesildi.

Filistin Telekomünikasyon Şirketinden yapılan yazılı açıklamada, "Gazze Şeridi'nin çeşitli noktalarına düzenlenen saldırılar nedeniyle 7 Ekim'den bu yana onuncu kez bölgede iletişimin kesildiğini duyurmaktan üzüntü duyuyoruz." denildi.

Gazze Şeridi'nde 7 Ekim'den bu yana İsrail saldırıları nedeniyle 9 kez iletişim kesintisi yaşanmıştı. Sabit hatlar, cep telefonu ve internet iletişiminin birkaç saat süreyle durduğu kesintilerin en uzunu 12 Ocak'ta başlayıp 8 gün sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN