Gazze'de resmi can kaybı 31 bin 645'e yükseldi

Gazze'de resmi can kaybı 31 bin 645'e yükseldi

Gazze Şeridi'nde yaşanan insanlık dramı devam ediyor. İsrail'in son 24 saat içinde gerçekleştirdiği saldırılarda 92 Filistinli hayatını kaybetti, 130 Filistinli ise yaralandı. Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıklamasına göre, İsrail güçlerinin 7 Ekim 2023 tarihinden bu yana düzenlediği saldırılarda ölenlerin sayısı 31 bin 645'e, yaralı sayısı ise 73 bin 676'ya ulaştı.

İsrail, Filistinlilerin bombardımandan kaçarak sığındığı tüm noktaları hedef alırken, can kaybı da günden güne artıyor. Filistin Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, son 24 saatteki İsrail saldırılarında 92 Filistinlinin hayatını kaybettiği, 130 Filistinlinin ise yaralandığı aktarıldı.

yeni-proje-6-001.jpg

Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 31 bin 645’e, yaralananların sayısı ise 73 bin 676’ya yükseldi.

Gazze'de yaşanan bu insani kriz için uluslararası acil müdahale çağrıları yapılıyor. Ancak şu ana kadar bölgedeki durumda önemli bir değişiklik sağlanamadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN