Gürcistan'dan sınırları açma kararı

Gürcistan'dan sınırları açma kararı

Gürcistan, koronavirüsle mücadele kapsamında aylardır kapalı olan tüm sınır kapıların 1 Haziran'da açacak. Böylece yabancılar negatif PCR testi ve Kovid-19 aşısı raporu ile ülkeye girebilecek.

Gürcistan Başbakanı İrakli Garibaşvili'nin başkanlığında Tiflis'te düzenlenen Kovid-19 konulu koordinasyon toplantısında, salgın nedeniyle uygulanan bazı kısıtlamaların kaldırılmasına karar verildi.

Buna göre, 1 Haziran'dan itibaren yabancılar negatif PCR testi ve Kovid-19 aşısı raporu ile ülkeye girebilecek ancak ülkede bulundukları 3. gün bir kez daha Kovid-19 testi yaptıracak. Tüm sınır kapıları aynı tarihte açılacak.

GÜRCİSTAN'DA SON TABLO NE?

Bugüne kadar 339 bin 315 kişide virüs tespit edilen ülkede 320 bin 777 kişi iyileşti ve salgın nedeniyle 4 bin 654 hasta hayatını kaybetti.

Son 24 saatte 1354 kişide virüs görülen ülkede 23.00-05.00 saatlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı devam edecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN