Hollanda'da çok sayıda kişi rehin alındı: 1 kişi gözaltında

Hollanda'nın Ede kentinde bir kafede çok sayıda kişinin rehin alındığı bildirildi. Alarm durumuna geçen polis ekipleri 150 evi tahliye etti. Hollanda polisi tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve olayla ilgili 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Hollanda'nın doğusunda bulunan Ede kentinde sabah erken saatlerde bir kafede çok sayıda kişi rehin alındı.

8969770.jpg

Olay yerine sevk edilen polis ekipleri, bölgede bulunan 150 evi tahliye etti. Hollanda polisi olayın terör bağlantısı olduğuna dair bir işaret bulunmadığını açıkladı.

8969771.jpg

Bölge halkına olay yerinden uzak durması çağrısında bulunan ekipler, bölgedeki tren seferlerinin de durdurulduğunu açıkladı.

8969772.jpg

Yetkililer, Ede’deki bütün dükkanların olayın ardından bir süreliğine kapatıldığını açıkladı.

Birleşik Krallık merkezli Reuters’ın yerel basından aktardığına göre adı açıklanmayan kaynaklar, silahlı bir kişinin Petticoat adlı gece kulübünde insanları rehin tuttuğunu söyledi. Saldırganın patlayıcı taşıdığı da iddia edildi.

8969773.jpg

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Hollanda polisi, tüm rehinelerin serbest bırakıldığını ve 1 kişinin de gözaltına alındığını açıkladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir