İsrail basınına göre bir günlük daha 'insani ara' geliyor

İsrail basınına göre bir günlük daha 'insani ara' geliyor

Geçtiğimiz cuma günü başlayan İsrail ve Hamas arasındaki 'insani ara' bugün itibarıyla son buldu. İsrail basının da ise yeniden bir günlük 'insani ara'nın olabileceği yazıldı.

İsrail basınında yer alan haberde ismi açıklanmayan İsrailli yetkililer, Gazze'de bir gün daha "insani ara" uygulanabileceğini söyledi.

Katar'ın "insani ara" için çalışmalarını sürdürdüğü belirtilen haberde, "İsrailli yetkililer cuma günü yaptığı açıklamada Hamas'ın rehin tuttuğu 10 kadını serbest bırakması durumunda Gazze'deki çatışmaların durdurulabileceğini ve bir gün daha insani aranın uygulanabileceğini söyledi." ifadesi kullanıldı.

Hamas’ın Lübnan’daki yetkilisi Halil el-Hayye de İsrail'in "insani aranın" uzatılması için Hamas'ın yaptığı tüm teklifi reddettiğini ancak kadın askerlerin serbest kalması için ısrar ettiğini söylemişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN