İsrail polisinin şiddeti durmak bilmiyor

İsrail'in Doğu Kudüs'te Filistinlilere saldırısı devam ederken kutsal topraklardan kan donduran görüntüler gelmeye devam ediyor. İsrail polisinin Filistinli genci tutuklama sırasındaki şiddeti kameralara yansıdı.

İsrail, Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya 7 Mayıs akşamı teravih namazını eda etmek için gelen Filistinlilere karşı saldırısını sürdürüyor. İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs’te bulunan Mescid-i Aksa’da fanatik Yahudilerin baskınını önlemek için nöbet tutan Filistinlilere karşı şiddetini artırdı. Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Mescid-i Aksa'da bulunan binlerce Filistinliye müdahale eden İsrail polisi 180'den fazla kişiyi yaralarken, genç bir Filistinlinin tutuklama öncesi uğradı şiddet bir kez daha İsrail'in zulmünü gözler önüne serdi.

Mescid-i Aksa’ya baskın düzenleyen İsrail polisi, Filistinlilere göz yaşartıcı gaz, plastik mermi ve ses bombalarıyla müdahale etti. İsrail polisinin genç bir Filistinliye tutuklamadan önce şiddet uygulaması kameraya yansıdı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN