İsrail'in Gazze Şeridi'ne attığı patlamamış füzeler imha edildi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne attığı patlamamış füzeler imha edildi

İsrail tarafından Gazze Şeridi'ne atılan ancak patlamayan 300'e yakın füze, tank ve top mermisi imha edildi.

Gazze'deki Emniyet Genel Müdürü Mahmud Salah, İsrail saldırılarında bombalanan Genel Müdürlük'te basın toplantısı düzenledi.

Salah, İsrail ordusu tarafından abluka altında bulunan Gazze Şeridi'ne atılan ancak patlamayan yaklaşık 300 adet füze, tank ve top mermisinin imha edildiğini belirtti. Salah, "İşgal güçleri genel müdürlüğümüzü bombalayarak hizmetlerimizi aksatmayı ve iç cepheyi karıştırmayı amaçladı. Ancak, işgal güçleri, güvenliğimizi istikrarsızlaştırma ve iç cephemizi tehdit etme konusunda başarısız oldu" dedi.

1-005.jpg

'İSRAİL'İN YIKTIĞI HER ŞEYİ İNŞA ETMEYE BAŞLAYACAĞIZ'

Sınırlı imkanlara rağmen İsrail bombardımanının kalıntılarını imha etmeye devam ettiklerini aktaran Salah, İsrail'in yıktığı her şeyi yeniden inşa etmeye başlayacaklarını ve vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini vurguladı.

2-003.jpg

Salah, Gazze polisinin de İsrail bombardımanı sırasında görevi başındayken çok sayıda şehit verildiğini ve yaralı polislerin olduğunu sözlerine ekledi.

3-002.jpg

NE OLMUŞTU?

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 10 Mayıs'ta başlattığı ve Hamas ile varılan ateşkesle sona eren saldırılarında 66'sı çocuk, 39'u kadın 248 Filistinli hayatını kaybetmiş, 120 binden fazla Gazzeli de evlerinden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN