İsrail'in korkunç planı deşifre oldu! Gazze'yi parsel parsel satışa çıkardılar... Kimse inanamadı

İsrail'in korkunç planı deşifre oldu! Gazze'yi parsel parsel satışa çıkardılar... Kimse inanamadı

İsrailli şirket tarafından yapılan açıklama deşifre oldu. Gazze'de yaşanan savaş durumuyla, parsel parsel satışa çıkartıldığı öğrenildi. İnanması güç olay hakkında, Gazze reklamı paylaşıldı. İşte, İsrail'in korkunç planı...

İsrail'in gizli amacı ortaya çıktı. Gazze ile İsrail savaşı esnasında acımasızca yıkıma devam eden İsrail, yapıları hedef alıyordu. Enkazların altında kimin kaldığına önem vermeden bombalamaya devam eden İsrail'in amacı çok farklı çıktı. Dehşet veren plan o reklamda gizli...

İSRAİL'İN GİZLİ PLANI

Günümüzde kadar çok kez İsrail'in, Filistin topraklarını işgal altına aldığı biliniyordu. Filistin'in topraklarında yer alan Gazze ile İsrail arasında geçen savaşta korkunç plan ortaya çıktı. İsrail'den gelen açıklamalara göre, savaşın ardından işgal olmayacağı paylaşılıyordu. Fakat, deşifre olan korkunç planında Gazze'yi çoktan parsel parsel satışa çıkardılar.

hcrgplvn5ekfa7ggulj6bw-001.webp

GAZZE'DE İNŞAAT PROJESİ

Her ne kadar işgal olmayacak sözlerine rağmen, İsrail'de yayınlanan reklamı görenler gözlerine inanamadı. Savaş esnasında inşaat şirketi tarafından Gazze'de yapılacak konutların reklamı paylaşıldı. Kan donduran reklamda ise, "Uyanın, sahilde bir ev rüya değil" başlığı atıldı.

İsrail'in işgal olmayacak sözleri üzerine paylaşılan reklam kafalarda soru işaretine neden oldu. Gazzeli sivillere mezar haline gelen enkazların üzerine yeni konut dikme planları öfkeyle karşılık buldu. Reklamlarda yer alan görsellerde villa görüntüleri paylaşıldı. İsrail'e ait inşaat şirketi Harey Zahav, paylaştığı reklamlarla birlikte planlarını su yüzüne çıkardı.

3uhj4zjgrkupbywvdfhp-q.webp

PARSEL PARSEL SATIYORLAR

Konut reklamlarının ardından, inşaat şirketi 2005 yılında Gazze'nin güneyinde yer alan Gush Katif Yahudi Yerleşim Bölgesi'ne dönüş yapmak için hazırlık yaptıkları öne sürüldü.

Yıllardır süren "İşgalci" tartışmasında Filistin'in işgalci olduğu iddia edildi. İnşaat şirketinin paylaştığı reklam filminde çalışmaların başladığını söyleyerek, "yıkıntıları temizleyip işgalcileri çıkartıyoruz" ifadeleri yer aldı. Bir diğer reklam afişinde ise Gazze sınırlarında yer alan inşaat projesi gösterilerek ön satış, "Şimdi ön satış fiyatlarıyla" kampanyası duyuruldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN