İsveç Başbakanı Andersson'dan 'Türkiye' açıklaması: Doğrusu neyse onu yapacağız

İsveç Başbakanı Andersson'dan 'Türkiye' açıklaması: Doğrusu neyse onu yapacağız

İsveç Başbakanı Andersson, ülkesinin NATO üyeliği konusunda veto veren Türkiye ile müzakerelere devam edeceklerini bildirdi. Andersson, Erdoğan ile görüşmek için Ankara'ya gidip gitmeyeceğine yönelik soruya ise Andersson, "Süreçte ne doğruysa onu yapacağız" diye yanıt verdi.

İsveç'in resmi haber ajansı TT'ye açıklamalarda bulunan İsveç Başbakanı Mangdalena Andersson, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Finlandiya ve İsveç heyetlerinin Ankara'daki temaslarıyla ilgili "Görüşmeler maalesef beklenen düzeyde olmadı. Bunlar dürüst değiller, samimi değiller" sözlerini değerlendirdi.

'DİYALOG DEVAM EDİYOR'

Andersson, "Türkiye ile çeşitli düzeylerde görüşmelere devam edeceğiz. Bunun devam eden bir diyalog olduğunu söyleyebilirim" diye konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek için Ankara'ya gidip gitmeyeceğine yönelik soruya ise Andersson, "Süreçte ne doğruysa onu yapacağız" cevabını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN