Kanye West'in "Şalom" tweetine İsrail'den yanıt

Kanye West'in "Şalom" tweetine İsrail'den yanıt

Yahudilere yönelik paylaşımları nedeniyle geçtiğimiz aylarda Twitter hesabı kapatılan Kanye West, Twitter'a geri döndü. West, İbranice selamlaşmak için de kullanılan ve 'barış' anlamına gelen "Şalom" paylaşımı yaptı. Paylaşıma, yanıt veren İsrail, "Salom" mesajını alıntılanarak "Bu anlatının dışında tutulmayı çok isteriz." yazdı.

Yahudilere yönelik paylaşımları nedeniyle ekim ayında Twitter hesabı kapatılan Kanye West, hesabından 'Şalım' yazarak Twitter'a dönüş yaptı. İbranice selamlaşmak için de kullanılan ve 'barış' anlamına gelen "Şalom" paylaşımına İsrail'den yanıt gecikmedi.

İsrail devletine ait resmi Twitter hesabından Kanye West'in "Salom" mesajı alıntılanarak "Bu anlatının dışında tutulmayı çok isteriz." yazıldı. İsrail'in tweetinde West'in geçmişte gerilim yaşadığı şarkıcı Taylor Swift de etiketlendi.

fdfdgdf.png

İsrail'in tweetine yanıt yazan Twitter'ın yeni sahibi ve Kanye West'in geri dönüşünün önünü açan Elon Musk, "Tweetleriniz güzel. Daha çok ülke bu şekilde tweetler atmalı. Fazla resmi olmak eğlenceli değil" dedi.

opkpo.png

West, geçen haftalarda katıldığı söyleşilerde anti Semitik komplo teorilerinden bahsetmişti. Rapçi aynı zamanda geçen hafta katıldığı bir etkinlikte giydiği “Beyazların Yaşamı Kıymetlidir” tişörtüyle de siyahlar tarafından tepki çekmişti. West'in Twitter hesabı anti Semitik mesajlarının devam etmesi nedeniyle kapatılmıştı.

West'in Twitter hesabının kapalı olduğu dönemde Twitter, Musk'a resmen satıldı. Musk, hesabın şirket kendisine geçmeden önce açık olduğunu belirtti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN