Kefen giyip yattılar! Beyaz Saray önünde Filistin'e destek

Washington'da, bir grup Beyaz Saray önünde Filistin'de yaşananlar ile alakalı protesto gösterisi düzenledi. İsrail'in Gazze saldırılarını protesto eden göstericiler yerde kefen ile üzerlerini örterek "Ölüm" temalı eylem gerçekleştirdi.

ABD'nin başkenti Washington'da, bir grup aktivist Beyaz Saray’ın önünde toplanarak protesto gösterisi düzenledi. İsrail'in Gazze ablukası devam ederken ölü sayısı 15 bini aşmış durumda. Dünya devletlerinden tepkiler artmaya devam ederken aktivistlerde gösterileri ile dikkatleri İsrail'e çekmeye devam ediyor. Protestocular Filistin'le dayanışmalarını ifade etmek için "Ölüm" temalı protesto gösterisi düzenledi. Eylemciler yerde yatarak üzerlerine kefeni temsil eden beyaz çarşaflar geçirerek tepkilerini gösterdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN