Kenya'da yeni patlama: 2 ölü, 200'den fazla yaralı

Kenya'da yeni patlama: 2 ölü, 200'den fazla yaralı

Kenya’nın başkenti Nairobi’de bulunan gaz dolum tesisinde çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti, 200'den fazla kişi de yaralandı.

Kenya’nın başkenti Nairobi’nin Embakasi mahallesinde gece saatlerinde, gaz dolum tesisindeki gaz tankerinde önce patlama meydana geldi ardından da yangın çıktı.

Kısa sürede çevre binalara ve gaz dolum tesisine sıçrayan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 222 kişinin de yaralandığı kaydedildi.

ÇEVRE İŞ YERLERİ AĞIR HASAR ALDI

Kenya'da gece saatlerinde gaz tankerinde patlama sonucu meydana gelen yangın sırasında infilak eden mutfak tüplerinin etrafa yayıldığı ve çevredeki ev ve iş yerlerinin bundan dolayı ağır hasar aldığı belirtildi.

Hükümet Sözcüsü Isaac Mwaura, kısa sürede alev topuna dönen tankerdeki yangının kısa sürede gaz dolum tesisine ve çevrede bulunan evler ile binalara sıçradığını ifade ederek 2 kişinin hayatını kaybettiğini 222 kişinin de yaralandığını açıkladı.
Olay sonrası bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye eri sevk edildi

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN