Kör kahin Baba Vanga her şeyi yıllar önce bilmiş! Orta Doğu kehaneti de gerçek oluyor: 2024 yılında resmen kıyamet kopacak...

Kör kahin Baba Vanga her şeyi yıllar önce bilmiş! Orta Doğu kehaneti de gerçek oluyor: 2024 yılında resmen kıyamet kopacak...

İsrail-Hamas çatışması tüm dünyanın gündemine otururken, Baba Vanga'nın o kehaneti de yeniden gündem oldu. Ünlü kahinin yıllar önce söyledikleri teker teker ortaya çıkıyor gibi duruyor. Peki, Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri neler? Baba Vanga Orta Doğu ile ilgili neler söylemiş? İşte o soruların yanıtı...

7 Ekim 2023 Cumartesi günü Hamas'ın İsrail'e karşı başlattığı saldırılar tüm dünyanın gündemine oturdu. 7 Ekim'den bu yana iki ülke arasındaki savaş devam ederken, son olarak İsrail'in Gazze'deki hastaneyi bombalaması ise başta Türkiye olmak üzere dünyayı ayağa kaldırdı.

İsrail'e tepkiler çığ gibi büyürken, ünlü kahin Baba Vanga'nın yıllar önceki kehaneti de tekrardan gündem oldu...

baba-vanga-her-seyi-yillar-once-bilmis-1.jpg

"BÜYÜK MÜSLÜMAN SAVAŞI"

Bütün bu yaşananlar Baba Vanga'nın "Büyük Müslüman Savaşı" tahminini tekrardan gündeme taşıdı. İki ülkenin 2007 yılından bu zamana kadar gerilimli bir ilişkisinin olması, Baba Vanga'nın kehanetlerinin endişe verici olmasına neden oluyor.

"Balkanların Nostradamusu" olarak tanınan Baba Vanga; 11 Eylül saldırıları, 2004'te Hint Okyanusu'nda yaşanan yıkıcı tsunami felaketi ve Rusya-Ukrayna arasındaki savaşla beraber Barack Obama'nın da ABD başkanı olacağını önceden bilmişti.

Şuan yaşanan olaylar ise kahinin, Avrupa'yla "Büyük Müslüman Savaşı" hakkındaki kehanetlerini akıllara getirdi. Vanga'nın bu kehaneti, Avrupa'nın işgal edilmesiyle 2043 yılında Müslüman halifeliğinin kurulması ile sonuçlanıyor.

baba-vanga-her-seyi-yillar-once-bilmis-2.jpg

2024 KEHANETLERİ ORTAYA ÇIKTI

Ayrıca Baba Vanga'nın 2024 kehanetleri de tekrardan gündem oldu. Öyle ki kör kahin, 2024 yılında kanser tedavisinin bulunacağı ve insanlığın bu hastalıktan kurtarılacağını öngörüyor.

Vanga, küresel ısınmanın etkisi ile 2024 yılında yıkıcı hava olayları ile doğal afetlerin yaşanacağını, kasırga, yangın ve sel felaketlerinde artış olarak can kayıplarının da yükseleceğini kaydetti.

Pasifik Kıyılarında önemli hasar ve can kaybına neden olacak büyük bir deprem olacağını da söyleyen Baba Vanga, ayrıca 2024 yılında küresel ekonomiyi de etkisi altına alacak büyük bir ekonomik kriz yaşanacağı tahminin de bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN