Kovid-19'dan 'Korona Tanrıçası' ile korunacaklar

Kovid-19'dan 'Korona Tanrıçası' ile korunacaklar

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerin başında gelen Hindistan'da 'Korona Tanrıçası' tapınağı inşa edildi. 'Sangeeta' adı verilen tapınakta köylüler salgının bitmesi için dua ediyor.

Koronavirüs salgınından en çok etkilenen ülkelerden Hindistan'ın bir köyünde, virüsten kurtulma için 'Korona tanrıçası' tapınağı inşa edildi.

Kuzey eyaleti Uttar Pradesh'te bulunan Shuklapur köyündeki dindarlar, ülkeyi kasıp kavuran virüsten kurtulmak amacıyla inşa ettikleri sarı renkli mabedin önüne koydukları ‘Korona Mata’ tapınağına dualar edip 'kutsal su' ve çiçek bırakıyor.

TAPINAKTAN SONRA VAKA SAYILARININ DÜŞTÜĞÜNE İNANILIYOR

Tapınağa 'Sangeeta' ismini verdiğini belirten köylülerden biri, "Belki onun iyi dilekleri, köylülere, bizim köyümüze ve herkese rahatlık getirir" ifadelerini kullandı.

'Sangeeta'ye yapılan dualar istenen sonucu vermese de önceki dönemlere göre Kovid-19 vakası sayılarında ciddi bir düşüşü olduğu ifade ediliyor.

tapinak.jpg

Nisan ve Mayıs aylarında ciddi vaka ve ölümün meydana geldiği Hindistan'da son zamanlarda durumun artık daha iyiye gidebileceği belirtiliyor.

Dün 84 bin 332 yeni vaka tespit edilirken, bu sayı son iki ayın en düşün rakamı olarak kayıtlara geçti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN