Kraliyet ailesinde etnik köken şaşkınlığı! Prenses Markle'nin kökeni bakın kimlere dayanıyor?

Kraliyet ailesinde etnik köken şaşkınlığı! Prenses Markle'nin kökeni bakın kimlere dayanıyor?

İngiltere Kraliyet ailesinin en özgür baş kaldıran gelinlerinden biri olan Meghan Markle, bomba etkisi yaratan podcast'i Archetypes'ın son bölümünde genetik mirasına dair bir fikir verdi. Duyanların şok olduğu bu haber gündeme bomba gibi düştü. Bakın Meghan Markle' nin kütüğü nereye dayanıyormuş?

İngiltere Kralı III.Charles' ın oğlu Prens Harry'nin karısı Meghan Markle dünyada büyük yankı uyandıran bir açıklamaya imza attı. Irkçılığa ve önyargıya karşı mücadelenin güçlü bir savunucusu olan 41 yaşındaki Sussex Düşesi Meghan, ilk kez atalarının geçmişi hakkında halka açık sahnede açıldı.

Bu haftaki bölümde, Sussex Düşesi, eski bir aktris olarak deneyimlerinden yararlanırken, TV'deki Siyah kadın rollerinin klişelerini de açıyor. Sussex Düşesi Meghan Markle, podcast'inin "Öfkeli siyah kadın efsanesini alt üst etmek" başlıklı son bölümünde, yüzde 43 Nijeryalı olduğunu açıkladı.

İNGİLİZ KRALİYET AİLESİNİN AMERİKALI ÜYESİ MEGHAN MARKLE, GENETİK MİRASINI AÇARAK %43 NİJERYALI OLDUĞUNU AÇIKLADI

meghan-markle.jpg

Spotify'da düzenlenen 47 dakikalık podcast'te Sussex Düşesi, kadınlar ve özellikle beyaz olmayan kadınlar hakkında yapılan yargılar hakkında dürüst sorular sordu. Bunu şovun konukları, Senegalli-Amerikalı aktris, komedyen Issa Rae, Nijeryalı-Amerikalı komedyen, yazar Ziwe Fumudoh ve profesör Emily Bernards ile sohbet etti. Onlarla sohbet ederken dinleyicilere, köklerini ortaya çıkaran bir şecere testi yaptırdığını söyledi. Meghan, "Birkaç yıl önce soy kütüğümü yaptırdım" dedi. Konukları ondan sonuçların ne olduğunu paylaşmasını istediğinde, "Birkaç yıl önce soy kütüğümü yeni yaptırdım, %43 Nijeryalıyım" dedi.

Sussex Düşesi, podcast'inin son bölümünde, kökleri hakkında daha fazla bilgi edinme arzusunu dile getirdiği Archetypes'de bunu duyurdu.

whatsapp-image-2022-10-25-at-4-12-05-pm.webp

AMERİKALI GELİN MEĞER %43 NİJERYALI' YMIŞ

Amerikalı olan Meghan ilk kez atalarının geçmişi hakkında halka açık sahnede açılacak. Soykütüksel DNA testi, bir kişinin genomunun belirli yerlerine bakarak atalara ait soyağacı ilişkilerini bulmak veya doğrulamak ya da bir bireyin etnik karışımını tahmin etmek için kullanılan DNA tabanlı bir testtir.

Herkesi şok eden bu sonuç karşısında yazar Ziwe '' olmaz!'' diyerek şoke oldu. Nijeryalı Amerikalı Ziwe, bomba haberini aldıktan sonra, ikili arasında yürek ısıtan bir klipte Düşes'in 'teyzesi Ouzo'ya benzediği konusunda şaka yapmaya devam ediyor.

Kraliçe II. Elizabeth'in yas döneminde ara vermesinin ardından 4 Ekim'de Spotify'a geri dönen Meghan'ın podcast'i, konuğu Serena Williams'ın yer aldığı Ağustos 2022'de Spotify'da ilk çıkışından bu yana bir numaralı konumunu korudu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN