Meraklı ayı 400'den fazla selfie çekti

Meraklı ayı 400'den fazla selfie çekti

ABD'de doğal hayatı ve hayvanları gözlemleyebilmek sebebi ile yerleştirilen vahşi yaşam kamerası ile, tam 400'den fazla özçekim yapan ayının görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu.

ABD'nin Colorado eyaletinde meraklı bir ayı, yaban hayatını gözlemlemek için 46 bin dönümlük milli parka yerleştirdikleri kamerayı fark edip yüzlerce selfie çekti.

Yetkililer yerleştirdikleri kameraların kaydettiği görüntüleri kontrol ederken bir kameradaki 580 görüntünün yaklaşık 400'ünün bir ayıya ait olduğunu fark etti. Ayının her bir karede adeta poz vermesi, karelerin bilinde dilini çıkarması gibi detaylar da işi daha da ilginçleştirdi.

fnnb4trxwaabjsi.jpeg

Normalde hayvanların bu kameraları fark etmediğini ama ayının belli ki bu işten hoşlandığını söyleyen yetkililer, karelerin kendilerini çok güldürdüğünü anlattı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN