Netanyahu'dan yeni tehdit: Daha bitmedi

Netanyahu'dan yeni tehdit: Daha bitmedi

Gazze'de şehit sayısı her geçen saat artarken, İsrail Başbakanı Netanyahu bu kez görüntülü tehdit mesajı yayınladı. Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıların sürdüreceğini belirten Netanyahu "Henüz bitmedi. Şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini yeniden sağlamak için her şeyi yapacağız" dedi.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, abluka altındaki Gazze Şeridi'ni bombalamaya devam edeceklerini açıkladı. 

Görüntülü mesaj yayınlayan Netanyahu, "Daha bitmedi" diyerek yeni bir tehdit daha savurdu. 

Filistinli direniş örgütü Hamas’ın üst düzey isimlerine her yerde ulaşabileceklerini belirten Netanyahu, "Henüz bitmedi. Şehirlerimizin ve vatandaşlarımızın güvenliğini yeniden sağlamak için her şeyi yapacağız" dedi.

NE OLMUŞTU?

Gazze'de direniş grupları, İsrail polisinin işgal altındaki Doğu Kudüs'te yer alan Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah Mahallesi'nden çekilmesi için 10 Mayıs Pazartesi günü yerel saatle 18.00'e kadar süre tanımıştı.

İsrail polisinin Mescid-i Aksa ve Şeyh Cerrah'tan çekilmemesi üzerine Filistinli direniş grupları İsrail'e çok sayıda roket fırlatmıştı.

Bunun üzerine İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne yönelik 'Surların Muhafızı' adıyla askeri operasyon başlatıldığını bildirmişti.

10 Mayıs'tan bu yana İsrail'in Gazze saldırılarında 31'i çocuk, 20'si kadın olmak üzere 122 Filistinli şehit olmuştu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN