Ok gibi fırlayıp kafasını ağzına aldı... Evinde dev yılan besleyen adam neye uğradığını şaşırdı! O anlar kamerada

Ok gibi fırlayıp kafasını ağzına aldı... Evinde dev yılan besleyen adam neye uğradığını şaşırdı! O anlar kamerada

Dünyada yaşanan ilginç olaylar sosyal medyada viral olmaya devam ediyor. Yaşanan son olay ise herkesin ağzını açık bıraktı. Evinde piton besleyen adam, kafesin ağzını açar açmaz yılanın saldırısına uğradı. Piton kafesten ok gibi fırlayıp adamın kafasını ağzına aldı. O sırada kucağında bebek olan kadın ise çığlık çığlığa yardım istedi. Saniye saniye kameraya yansıyan görüntüler dehşet verici.

Sosyal medyada viral olan bir video herkesin ağzını açık bıraktı. Evinde piton besleyen bir adamın yaşadıkları tüm dünyanın gündeminde. Pitonun kafesini açan adam öyle bir şeyle karşılaştı ki ölümle burun buruna geldi. Kafeste baktığı pitonun saldırısına uğrayan adam herkesi alarma geçirdi. Görüntüler dehşet verici, adamın son hali içler acısı.

OK GİBİ FIRLAYIP KAFASINI AĞZINA ALDI

Evinin bahçesinde bulunan kafeste piton besleyen adamın yaşadıkları korkunç. Yılanı beslemek için kafesi açan adam pitonun saldırısına uğradı. Kafesten ok gibi fırlayan piton adamın kafasını ağzına aldı. O sırada kucağındaki bebekle yanından geçen kadın ise hayatının şokunu yaşadı. Korkudan çığlık çığlığa bağıran kadın etraftakilerden yardım istedi.

PİTONU ADAMDAN AYIRAMADILAR

Kadının çığlıkları üzerine olay yerine gelen 3 kişi, adamın kafasını ağzına alan pitonu uzaklaştırmaya çalıştı. Pitonun vücuduna bıçak, tahta veya sopayla vurarak ayırmaya çalışan insanlar başarılı olamadı.

sdfdsf-3.jpg

DURUMU KRİTİK

Uzun çabalar sonrası dev piton sardığı sahibini bıraktı ve olay yerinden kaçtı. Adam ise hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Adamın durumu ise kritik.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN