Ortalığı karıştıran ses kaydı: Putin, kan kanseri mi?

Ortalığı karıştıran ses kaydı: Putin, kan kanseri mi?

Ukrayna'ya karşı işgal başlatan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in sağlık durumu hakkında yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Sızdırıldığı düşünülen bir ses kaydında, Putin'in kan kanseri olduğu iddia edildi.

Ukrayna'ya karşı işgal başlatılmasına yönelik emri veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlık sorunları yaşadığına yönelik iddialar gündemden düşmüyor. Rus liderin ortaya çıkan bir ses kaydında kan kanseri olduğu iddia edildi.

New Lines dergisinin yayınladığı ve sızdırıldığı iddia edilen ses kayıtları bir kez daha Putin’in sağlık durumunun tartışılmasına neden oldu. Basına servis edilen ses kayıtlarında iki Rus oligarktan birinin Putin’in kan kanseri olduğunu söylediği duyuluyor.

Ele geçirilen ses kayıtların üst düzey iki Rus oligarkı olduğu iddia edilen kişilerin Putin’in kan kanseri olduğunu ve koronavirüs pandemisi sırasında sıkı önlemler aldığını belirtti. Putin’in herkesin dikkatini çeken uzun görüşme masasının da bu önlemlerden biri olduğu söylendi.

ÖLMESİNİ HEPİMİZ UMUYORUZ

Kayıtta, Kremlin ile yakın bağları olan ve kimliğini korumak için sadece 'Yuri' olarak adlandırılan oligark, Putin’in yürüyüşündeki yavaşlık, vücudundaki şişlik ve ellerinin titremesi durumlarının kan kanseriyle bağlantılı olduğunu iddia etti. Ses kaydında Putin'i Ukrayna savaşı yüzünden açıkça kınayan oligark, "Putin'in kanserden ya da en yakınlarından alacağı bir darbeyle ölmesini hepimiz umuyoruz" sözlerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN