Pakistan’da 5,2 büyüklüğünde deprem

Pakistan’da 5,2 büyüklüğünde deprem

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 60 kilometre olarak kaydedildi.

Pakistan’ın Belucistan eyaletinde yer alan Khuzdar kentinde 5,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Pakistan Ulusal Sismik Gözetleme Merkezinde yer alan bilgiye göre, Belucistan eyaletinin 160 kilometre güneybatısında meydana gelen deprem yerin 60 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Yerel saatle 17.19'da gerçekleşen 5,5 büyüklüğündeki depremin can veya mal kaybına yol açıp açmadığına ilişkin henüz açıklama yapılmadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN