Rapçi Eminem dede oldu

Rapçi Eminem dede oldu

Grammy ödüllü rapçi Eminem, 52 yaşında dede oldu. Kızı Hailie Jade Scott, 14 Mart’ta dünyaya gelen oğluna babasının gerçek adından esinlenerek “Elliot Marshall” adını verdi.

ABD’li ünlü rap sanatçısı Eminem, 52 yaşında ilk kez dede oldu. Grammy ödüllü müzisyenin 29 yaşındaki kızı Hailie Jade Scott ve eşi Evan McClintock, ilk çocuklarını dünyaya getirdi.

Scott, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımla anne olduğunu duyurdu. 14 Mart’ta doğan erkek bebeğe Elliot Marshall adı verildi. Bebeğin ikinci adı olan Marshall, dedesi Eminem’in gerçek ismi Marshall Bruce Mathers’a bir gönderme niteliği taşıyor.

Bebeğiyle ilk kareyi paylaşan Scott, “Mutlu son… Küçük E, 3 haftadır bizimle” ifadelerini kullandı. Eminem cephesinden henüz bir açıklama gelmezken, sevenleri müjdeli haberi coşkuyla karşıladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN