Real Madrid takım otobüsü Almanya'da kaza yaptı

Real Madrid takım otobüsü Almanya'da kaza yaptı

Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynayacağı maç öncesi Almanya yolculuğu beklenmedik olaylarla dolu geçti. Leipzig'e gitmek üzere yola çıkan takım otobüsü, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda bir araçla kaza yaptı. Kazada, otomobilin aynası kırılırken, 3000 Euro'luk bir hasar meydana geldi. Real Madrid'in otobüsündeki hasarın miktarı ise henüz belirlenemedi. Otobüsün sürücü tarafında kaza nedeniyle belirgin çizikler meydana geldiği gözlendi.

Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi'nde Leipzig ile oynayacağı önemli maç öncesinde Almanya'ya yaptığı seyahat, beklenmedik olaylarla dolu geçti.

Leipzig Havaalanı'nda yaşanan grev nedeniyle, İspanyol kulübü hafta sonu planlarını değiştirmek zorunda kaldı. Real Madrid'in uçağı, Leipzig'e direkt uçuş yerine bugün Erfurt'a indi. Ancak, Leipzig'e gitmek üzere yola çıkan takım otobüsü, Eichelborn ve Nohra arasındaki A4 otoyolunda bir araçla kaza yaptı.

Bir otomobil sürücüsü, şerit değiştirirken Real Madrid'in otobüsünü fark edemedi ve çarpışma yaşandı. Kazada, otomobilin aynası kırılırken, 3000 Euro'luk bir hasar meydana geldi. Real Madrid'in otobüsündeki hasarın miktarı ise henüz belirlenemedi. İspanyol ekibi, kısa bir molanın ardından yolculuğuna devam etti.

Saat 14.40 civarında Madrid kafilesi, Leipzig şehir merkezindeki oteline ulaştı. Otobüsün sürücü tarafında kaza nedeniyle belirgin çizikler meydana geldiği gözlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN