Rusya görüntülere 'düzmece' demişti: Saldırının sembol ismi bebeğini dünyaya getirdi

Rusya görüntülere 'düzmece' demişti: Saldırının sembol ismi bebeğini dünyaya getirdi

Rusya'nın vurduğu Mariupol'deki doğum hastanesinde hamile haliyle çekilen kaçış görüntüleriyle uluslararası kamuoyunda ses getiren Ukraynalı influencer Mariana Vishegirskaya, bebeğini dünyaya getirdi. Rusya, söz konusu görüntüler için "düzmece" demişti.

Ukraynalı influencer Mariana Vishegirskaya’nın Ukrayna‘nın Mariupol kentindeki Rus saldırısı sonrası yaralı halde hastaneden kaçış görüntüleri dünya basınında büyük ses getirmiş, söz konusu saldırının sembol ismi olmuştu.

Genç kadının Türkiye’de yaşayan yeğeni, Vishegirskaya’nın bir kız çocuğu dünyaya getirdiğini açıkladı. Ukrayna’nın BM Büyükelçisi Sergiy Kislitya da doğumu doğrulayarak, bebeğin adının "Veronika" olduğunu ifade etti.

ha.jpg

RUSYA GÖRÜNTÜLERE SAHTE DEMİŞTİ

Ukrayna'daki hastaneye yönelik saldırıda 3 sivilin öldüğü belirtilirken Rusya, hastanede hastaların değil Ukraynalı silahlı militanların bulunduğunu iddia edip Vishegirskaya’nın yer aldığı görüntülerin de sahte olduğunu ileri sürmüştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN