Rusya'da hayat durdu: Sibirya'da sıcaklıklar eksi 50 dereceye düştü

Rusya'da hayat durdu: Sibirya'da sıcaklıklar eksi 50 dereceye düştü

Rusya'da yoğun kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Ülkenin Sibirya'nın bölgesinde sıcaklıklar eksi 50 dereceye düşerken, kar fırtınaları Moskova'yı rekor kar yağışıyla kapladı. Başkentin en büyük üç havalimanında en az 54 uçuş ertelendi ve beş uçuş ise iptal edildi.

Rusya'da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle ülkede hayat durma noktasına geldi.

Sibirya'nın bazı bölgelerinde sıcaklıklar eksi 50 dereceye düşerken, kar fırtınaları Moskova'yı rekor kar yağışıyla kapladı. Rusya'yı kasıp kavuran kış uçuşları aksattı.

Sibirya'nın kuzeydoğusunda yer alan ve dünyanın en soğuk şehirlerinden biri olan Yakutsk'un da bulunduğu Sakha Cumhuriyeti'nde, bölgedeki meteoroloji istasyonlarına göre sıcaklıklar eksi 50 derecenin altına düştü.

RIA haber ajansının bildirdiğine göre, başkentin en büyük üç havalimanında en az 54 uçuş ertelendi ve beş uçuş daha iptal edildi.

Moskova'da sıcaklıkların bu hafta sonuna doğru yaklaşık eksi 18 dereceye düşeceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN