Rusya'dan Odessa'ya İHA saldırısı: Çok sayıda ölü var

Rusya'dan Odessa'ya İHA saldırısı: Çok sayıda ölü var

Rusya Ukrayna'nın Odessa Bölgesini hedef aldı. Düzenlenen insansız hava aracı saldırısında iki kişinin hayatını kaybettiği ve en az yedi kişinin yaralandığı ifade edildi.

Ukrayna İçişleri Bakanı Ihor Klymenko'nun bugün yaptığı açıklamaya göre, Rusya'nın Odessa'ya düzenlediği insansız hava aracı saldırısında iki kişinin hayatını kaybettiğini ve en az yedi kişi de yaralandı.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre yaralanan yedi kişi arasında, bacağından yaralanan ve hastaneye kaldırılan üç yaşında bir erkek çocuk da var. Altı yetişkinin de durumlarının orta ila şiddetli olduğu bildiriliyor. Diğer yaralananlar arasında hamile bir kadın ve durumu ciddi olan 26 yaşında bir kadın da var.

Drone'un yüksek katlı bir konut binasının dokuzuncu katına çarptığı bildirildi. Enkaz altında iki kişinin cesedi bulundu. Klymenko'ya göre bina enkazı altında yedi kişi daha var.

Bombardıman nedeniyle civardaki birçok daire de ısınmadan mahrum kaldı.

Drone saldırıları Ukrayna'da günlük olarak meydana gelen bir olaydır ve ülkenin çeşitli bölgelerini etkilemektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN