Rusya'dan Rostov ve Kursk şehrilerine İHA saldırısı iddiası

Rusya'dan Rostov ve Kursk şehrilerine İHA saldırısı iddiası

Rusya- Ukrayna savaşı devam ederken, Rusya Ukrayna tarafından ülkenin Rostov ve Kursk şehrilerine İHA saldırısı düzenlendiğini iddia etti. Olayda can kaybı meydana gelmezken maddi hasar oluştuğu ifade edildi.

Rusya, Ukrayna insansız hava araçlarının bugün Kursk ve Rostov şehirlerine saldırdığını, bir kişiyi yaraladığını ve bir sağlık kliniğinin çatısına zarar verdiğini iddia etti.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre Kursk Bölge Valisi Roman Starovoyt, Telegram aracılığıyla Ukrayna'ya ait bir insansız hava aracının enkazının bir tıp kliniğinin çatısına düştüğünü duyurdu. Olayda can kaybı yaşanmazken, patlama tehlikesi nedeniyle yoğun bakımdaki hastalar tahliye edilmek zorunda kaldı.

ÇOK SAYIDA PATLAMA DUYULDU

Ayrıca Rostov Bölge Valisi Vasily Golubev, bölgede çok sayıda insansız hava aracının imha edildiği iddiasında bulundu. Saldırıda bir acil müdahale görevlisinin yaralandığı bildirildi.

Yerel Telegram kanalları, Rostov Oblastı'nın Taganrog şehrinde yaşayanların gece boyunca beş patlama duyduğunu bildirdi.

Son aylarda Rus yetkililer, Belgorod , Bryansk , Oryol ve Leningrad oblastlarının yanı sıra diğer bölgeleri hedef alan artan sayıda insansız hava aracı saldırısı bildirmeye başladı .

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN