İzmir'e hayırlı uğurlu olsun! Çok istenilen otobüs hattı açıldı: Artık herkes aktarmasız gidecek

İzmir'e hayırlı uğurlu olsun! Çok istenilen otobüs hattı açıldı: Artık herkes aktarmasız gidecek

İzmir'de yaşayanlara müjde verildi! İzmir'e hayırlı uğurlu olsun! Çok istenilen otobüs hattı hizmete girdi! Artık herkes aktarmasız bir şekilde seyahat edecek...

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim sürecinde vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda 121 numaralı ESHOT otobüs hattını tekrar devreye almayı vaat etmişti. Başkan Tugay, bu sözünü tutarak Mavişehir Aktarma Merkezi-Konak (121) otobüs hattını yeniden hizmete girmesini sağladı.

MAVİŞEHİR'DEN KONAK'A AKTARMASIZ ULAŞIM

mavisehir-konak.jpeg

Yeniden hizmete alınan 121 numaralı otobüs hattı, Mavişehir, Bostanlı ve Karşıyaka güzergahındaki yolcuları aktarmasız bir şekilde Konak'a taşıyor. Yurttaşlar, aktarmasız, hızlı, ekonomik ve rahat bir şekilde seyahat edebilmenin keyfini çıkarıyorlar.

Başkan Tugay'ın bu adımı, göreve gelir gelmez verdiği vaatleri yerine getirmesi ve halkın taleplerini dikkate almasıyla takdir topladı. Vatandaşlar, Başkan Tugay'a verdiği sözü tuttuğu için teşekkür etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (61)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
61 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN