Rusya'nın Sumi'ye saldırısında bilanço arttı

Rusya'nın Sumi'ye saldırısında bilanço arttı

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken, Sumi bölgesine düzenlenen füze saldırısında bilanço arttı. Yetkililer saldırı nedeniyle 2 kişinin hayatını kaybettiğini, 26 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Rusya'nın Ukrayna'nın kuzeyinde yer alan Sumi kentine düzenlediği füze saldırısında iki kişinin hayatını kaybettiği, 26 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Reuters’ta yer alan habere göre yetkililer saldırı nedeniyle okul binaları, merkez şehir hastanesi, bölgesel acil tıbbi bakım merkezi ve su şebekesinin hasar gördüğü ifade edildi.

Perşembe günü başlayan kurtarma çalışmalarının sonra erdiği belirtilirken, altı yaralının hastanede tedavisine devam edildiği bildirildi.

Moskova sivilleri kasten hedef aldığını reddetti. İki yıldır süren savaş sırasında Rusya'nın Ukrayna'ya sık sık düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda kişi öldürüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN