San Marino'dan Sputnik V ile aşı turizmi hamlesi

San Marino'dan Sputnik V ile aşı turizmi hamlesi

San Marino Turizm Bakanı Federico Redini Amati’nin açıkladığı bilgiye göre, 17 Mayıs gününden itibaren Sputnik V ile aşısını yaptırmak isteyen turistlere özel bir kampanya düzenlenecek.

Sputnik V ile kampanya hazırlığında olduğunu duyuracağı basın toplantısında konuşan Amati, “Sputnik V aşısı sayesinde aşı turizmi kampanyası başlatabiliriz. San Marino’da yaşamayan, İtalya’da ikamet etmeyen kişilerin Sputnik V aşısını yaptırma olasılığı var. Bu yönde 17 Mayıs itibarıyla başlatmayı planladığımız bir kampanya mevcut.” dedi.

EN FAZLA 28 GÜN İÇERİSİNDE İKİNCİ DOZ

Amati, San Marino’ya gelmelerinin ardından turistlerin en fazla 28 gün içinde ikinci dozu da yaptırabileceğini ve birinci dozun ilk hafta vurulması gerektiğini kaydetti.

Amati, şu anda San Marino’da koronavirüs nedeniyle hastaneye yatırılmış olan kişi bulunmadığını ifade etti.

Bununla birlikte Sputnik V’nin Twitter hesabından yapılan açıklamasında “Sputnik V ile büyük başarı elde eden San Marino, kapılarını aşı turizmi için açıyor. Rusya Doğrudan Yatırım Fonu bu amaçla ek sevkiyat gerçekleştirecek” ifadeleri kullanıldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN