Savunma Bakanı Akar, Yunan mevkidaşı Panagiotopoulos ile görüştü

Savunma Bakanı Akar, Yunan mevkidaşı Panagiotopoulos ile görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, NATO Savunma Bakanları Olağanüstü Toplantısı'na katılmak üzere gittiği Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO karargahında Yunanistan Savunma Bakanı Nikolaos Panagiotopoulos ile görüştü.

NATO Karargahında ilk olarak Kanadalı mevkidaşı Anita Anand ile görüşen Bakan Akar, daha sonra Yunanistan Savunma Bakanı Panagiotopoulos ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in İstanbul’da bir araya gelmesinin ardından düzenlenen görüşmede, uluslararası hukukun önemi, diyalog kanallarının açık tutulmasının ve pozitif gündeme odaklanmanın ikili ve bölgesel iş birliğine katkısı üzerinde duruldu.

Her iki Bakan da Güven Arttırıcı Önlemler Toplantısı’nın dördüncüsünün en kısa süre içerisinde Ankara’da yapılması konusunda mutabık kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN