Reuters: Donetsk'ten patlama sesleri geliyor

Reuters: Donetsk'ten patlama sesleri geliyor

Rus ordusunun Ukrayna sınırındaki askeri varlığı devam ederken, Reuters haber ajansı Donetsk'ten patlama sesleri geldiğini aktardı.

Donetsk ve Lugansk'tan çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Dünyaca ünlü haber ajansı Reuters, Donetsk'ten büyük bir patlama sesi geldiğini bildirdi. Patlamanın bilançosuna ilişkin bir açıklama henüz yapılmadı.

Donetsk ve Lugansk Halk Cumhuriyetleri ile Ukrayna arasındaki gerilim tırmanıyor.

Ukrayna ordusunun tam teşekküllü bir saldırı olasılığı nedeniyle DPR ve LRB vatandaşlarının Rusya'ya tahliye edildiğini duyurdu.

13.06: Belarus Savunma Bakanlığı, Minsk ve Moskova'nın Ukrayna'nın doğusunda tırmanın tansiyon nedeniyle tatbikatlara devam etme kararı aldığını duyurdu.

12.20: Reuters haber ajansı Donetsk'ten patlama sesleri geldiğini aktardı.

10.39: Rus Sputnik Haber platformu Donetsk'in eteklerinde topçu ateşi duyulduğunu aktardı.

10.37: Lugansk Halk Cumhuriyeti (LRB) Kiev kuvvetlerinin LPR'nin mevkilerine saldırmaya çalıştığını, bölgede kayıplar yaşandığını açıkladı.

10.35: Donetsk Halk Cumhuriyeti (DRP), Kiev kuvvetlerinin sivil altyapı ve DPR'nin kritik öneme sahip tesislerini 24 saattir ateş ettiğini duyurdu.

10.25: DRP Ukrayna kuvvetlerinin Gorlovka Dahil iki yerleşim yerini daha bombaladığını söyledi.

10.09: DRP Ukrayna silahlı kuvvetlerinin Son 24 saat içinde düzenlediği saldırılar kapsamında 1.100'den fazla mühimmat kullandığını iddia etti.

10.01: Donbass'tan 40 binden fazla mülteci Rusya'nın Rostov bölgesine geldi.

9.58: DRP Kiev güçlerinin son 24 Saat içinde toplamda 82 defa ateşkesi ihlal ettiğini duyurdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN