Rusya Acil Durumlar Bakanı Ziniçev tatbikatta hayatını kaybetti

Rusya Acil Durumlar Bakanı Ziniçev tatbikatta hayatını kaybetti

Rusya, Acil Durumlar Bakanı Yevgeniy Ziniçev'in tatbikat sırasında hayatını kaybettiğini ve bir kişinin hayatını kurtardığını açıklandı.

Rusya Bakanlığı, Acil Durumlar Bakanı Yevgeniy Ziniçev'in ülkenin kuzeyindeki Norilsk kentinde düzenlenen bir tatbikat sırasında yaşamını yitirdiğini duyurdu.

Bakanlık tarafından paylaşılan bilgide, "Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Yevgeny Zinichev'in Kuzey Kutbu bölgesini acil durumlardan korumak için bölümler arası tatbikatlara katılırken görev başında trajik bir şekilde öldüğünü ve bir kişinin hayatını kurtardığını üzüntüyle bildirir" ifadeleri yer aldı.

Devlet başkanının basın sekreteri Dmitry Peskov ise, Rus lider Vladimir Putin'in olay hakkında bilgilendirildiğini aktardı.

KAMEREMANI KURTARMAYA ÇALIŞIRKEN...

Russia Today Televizyonu ise Ziniçev'in, röportaj sırasında bir kameramanı kurtarmaya çalışırken hayatını kaybettiğini duyurdu.

Televizyonun haberinde, "Bakan Ziniçev ve kameraman bir uçurumun kenarındaydı. Kameraman kaydı ve suya düştü... Zinichev düşen kameramanın peşinden koştu ve bir kayaya çarparak öldü" denildi.

Bakan Yevgeniy Ziniçev'in 55 yaşında olduğu belirtilirken, 21 Ocak 2020'den itibaren bakanlık görevini sürdürmekteydi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN