Rusya'dan ABD açıklaması: Putin-Biden toplantısı teklifi gelirse değerlendiririz

Rusya'dan ABD açıklaması: Putin-Biden toplantısı teklifi gelirse değerlendiririz

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bu hafta Kazakistan'ın başkenti Astana'da görüşeceklerini açıkladı. Lavrov, ABD ile görüşmeye açık olduklarını belirterek "ABD, Putin-Biden toplantısı teklif ederse, değerlendiririz" dedi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Lavrov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bu hafta Kazakistan'ın başkenti Astana'da bir araya geleceğini söyledi.

"PUTİN-BİDEN TOPLANTISI TEKLİF EDERSE, DEĞERLENDİRİRİZ"

Ukrayna'daki son durum hakkında da konuşan Lavrov, ABD' ile görüşmeye açık olduklarını kaydederek, "Barış görüşmeleri olasılığına ilişkin herhangi bir öneriyi dinlemeye hazırız ama şimdiden bunun ne olacağını ya da bu sürecin nereye varacağını söyleyemeyiz. ABD, Putin-Biden toplantısı teklif ederse, değerlendiririz" dedi.

756026663806227.jpg

Lavrov yaptığı açıklamalarda “ABD, Rusya’yla müzakerelere açık olduğunu söylüyor ancak bu yalan. Hiçbir ciddi temas teklifi almadık” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN