Zelenskiy: Ruslar Kiev'e saldırı için toplandı

Zelenskiy: Ruslar Kiev'e saldırı için toplandı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rusların Kiev'e olası bir saldırı için yeniden toplandığını söyledi. Ukrayna'nın, "Stratejik dönüm noktasına çoktan ulaştığını" söyleyen Zelenskiy, "Zaferimize doğru daha şimdiden ilerliyoruz" diye konuştu.

Rusya'nın Ukrayna üzerindeki saldırıları devam ederken, bölgeden gelen son bilgilerde, Rus güçlerinin Kiev'e kilometrelerce yakınlıkta olduğu kaydedildi. Şehirden tahliyelerin devam ettiği başkentte hükümet, gelen saldırıları karşılamaya hazırlanıyor.

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Rus güçlerinin Kiev'e olası bir saldırı için yeniden toplandığı işgalde Ukrayna'nın ‘stratejik dönüm noktasına çoktan ulaştığını’ söyledi.

"UKRAYNA, DÖNÜM NOKTASINA ULAŞTI"

Üçüncü haftasında Rus saldırısıyla birlikte başkent Kiev'de Ukrayna vatandaşlarını bir araya getiren Zelenskiy, Ukrayna'nın "zaten stratejik bir dönüm noktasına ulaştığını" söyledi.

Zelenskiy, "Ukrayna topraklarını özgürleştirmek için (önümüzde) daha kaç günümüz olduğunu söylemek mümkün değil. Ancak, bunu başaracağımızı söyleyebiliriz. Hedefimize, zaferimize doğru daha şimdiden ilerliyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN