Suudi Arabistan Kralı Selman'ın yakın koruması öldürüldü

Suudi Arabistan Kralı Selman'ın yakın koruması öldürüldü

Suudi Arabistan Kralı Selman'ın yakın koruması General Abdülaziz öldürüldü. Korumanın Veliaht Prens tarafından görevden alındığı ve suikaste uğradığı belirtiliyor.

Suudi devlet televizyonu, Kral Selman bin Abdülaziz'in yakın koruması olarak görev yapan General Abdülaziz'in Cidde'de öldürüldüğünü duyurdu.

Suudi televizyonundaki haberde, Generalin bir arkadaşıyla tartışması sonucu vurularak hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

General Abdülaziz'in 2002 yılından beri Kral Selman'ın yakın korumalığını yaptığı ve Kral'ın en yakınındaki isimlerden biri olduğu belirtiliyor.

SUİKAST İDDİASI

Abdülaziz'in bu ay içinde Veliaht Prens Muhammed bin Selman tarafından görevden alındığı ve siyasi bir suikaste kurban gitmiş olabileceği iddia edildi.

19-09/29/1.jpg

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, İstanbul'da öldürülen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinde sorumluluğunu kabul ettiğini ABD basınına söylemişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN