Tiktok akımı, 4 gencin ölümüne neden oldu

Tiktok akımı, 4 gencin ölümüne neden oldu

Tiktok'ta başlayan 'düz kontakla araç çalma' akımı dolayısıyla oto hırsızlığında artış yaşandığı öğrenildi. Akıma katılarak otomobil çalan en küçüğü 14, en büyüğü 19 yaşındaki 4 kişi, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Sosyal medya platformu Tiktok'ta yer alan 'Kia' ve 'Hyundai' marka otomobillerde nasıl düz kontak yapıldığını gösteren meydan okuma akımı 4 kişinin hayatına mâl oldu.

OTO HIRSIZLIĞINDA ARTIŞ

WGRZ muhabiri Claudine Ewing'in haberine göre, ABD'nin New York eyaletine bağlı Buffalo kentinde akıma uyan 14 yaşındaki Ahjanae Harper, 16 yaşındaki Kevin Payne, 17 yaşındaki Swazine Swindle ve 19 yaşındaki Marcus Webster, çaldıkları araçla kaza yaparak yaşamını yitirdi.

Buffalo Polis Komiseri Joseph Gramaglia, meydan okumanın yayılmasından bu yana araba hırsızlıklarında bir artış yaşandığını söyledi.

tiktok-akimi-arac-duz-kontak.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN