Trump’ı yargıç karşısına çıkaran isim konuştu: Kral tahttan indirildi

Trump’ı yargıç karşısına çıkaran isim konuştu: Kral tahttan indirildi

ABD tarihinde bir ilkin gerçekleştiği olayda, eski başkan Donald Trump mahkemeye çıkarken, Trump’ı yargıç karşısına çıkartan isim ilk kez konuştu. Sürekli tehdit aldığını belirten Stormy Daniels, “Kral tahttan indirildi” ifadelerini kullandı.

ABD eski başkanı Donald Trump, yetişkin film oyuncusu Stormy Daniels’e 2016 Başkanlık seçimleri sırasında 130 bin dolar ‘sus payı’ ödediği suçlamasıyla hakkında açılan dava kapsamında mahkemeye çıkmıştı.

‘HAPSEDİLMEYİ HAK ETMİYOR’

ABD merkezli Fox’a konuşan Daniels, eski başkanın "sorumlu tutulmasını" istese de hapse girmesi gerektiğine inanmadığını belirterek "Bana karşı işlediği suçların hapsedilmeyi hak ettiğini düşünmüyorum” ifadelerini kullandı. Trump'ın mahkemeye çıkarıldığını görmenin nasıl bir his olduğu sorusuna yanıt veren 44 yaşındaki Daniels, "Şok oldum. Sorumlu olmadan kurtulacağını düşünüyordum" dedi.

Daniels, "Kral tahttan indirildi, artık dokunulmaz değil. Kimse dokunulmaz olmamalı, görev tanımınız ne olursa olsun. İsterseniz başkan olun, eylemlerinizden sorumlu tutulmalısınız" şeklinde konuştu.

‘ÇAĞIRIRLARSA MAHKEMEYE ÇIKARIM’

Röportajın aslında geçen hafta yapılması planlanırken "güvenlik kaygıları" nedeniyle erteleyen Daniels, kendisinin sürekli tehdit aldığını belirterek aldığı on mesajdan birinin ölüm tehdidi olduğunu ve üslubun giderek daha şiddetli hale geldiğini ekledi.

İfade vermesi için çağrılırsa "dört gözle bekleyeceğini" belirten Daniels, "Bence beni aramaları ve kürsüye çıkarmaları hikayemi ve kim olduğumu meşrulaştırıyor. Bunu yapmazlarsa, beni saklıyorlarmış gibi olur” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN