Ukrayna bir gecede 12 İHA düşürdü

Ukrayna bir gecede 12 İHA düşürdü

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırıları devam ederken, Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı yeni bir açıklamada bulundu. Ukrayna'nın Rusya'nın gece fırlattığı 15 Şahid tipi insansız hava aracından 12'sini düşürdüğü bildirildi.

Ukrayna Silahlı Kuvvetleri Genelkurmay Başkanlığı'nın bugün yaptığı açıklamaya göre, Ukrayna, Rusya'nın gece fırlattığı 15 Şahid tipi insansız hava aracından 12'sini düşürdü.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre, Ukrayna hava savunması Dnipro, Donetsk ve Poltava Bölgeleri üzerinde insansız hava araçlarını düşürdü. Ukrayna medyası Suspilne'e göre, Dnipro Bölgesinin pek çok yerinde patlama sesleri duyuldu.

Kiev'in de aralarında bulunduğu doğu, güney ve orta Ukrayna genelinde dün akşam yerel saatle 22.18'de hava alarmları verildi.

Öte yandan Rusya'nın Herson'a düzenlediği saldırıda 7 yaşında erkek çocuğun yaralandığı ifade edilmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN