Ukrayna'da bir kişi Askeralma Merkezinde öldü

Ukrayna'da bir kişi Askeralma Merkezinde öldü

Ukrayna'nın Ternopil Bölgesindeki Askeralma Merkezinde 49 yaşındaki bir erkek hayatını kaybetti. Ternopil Özel Savcılığı ölümün nedenini araştırırken, vücudunun her yerinde morluklar bulunan adamın epilepsi hastası olduğu belirtildi.

Ukrayna'nın Ternopil Bölgesinde 49 yaşındaki bir erkek askerlik kayıt belgelerini doğrulamak ve tıbbi muayeneden geçmek için 25 Şubat'ta askere alma merkezine geldi. Alkolden sarhoş olduğu için tıbbi muayeneyi geçemedi.

The Kyiv Independent'ta yer alan habere göre iki gün sonra, 27 Şubat'ta, askere alınan şahsın sağlığı merkezdeyken kötüleşti. Kasılmalar geçirmeye başladı, yere düştü ve sonunda kafasını vurdu. Şahsın Adamın sara hastası olduğu ve vücudunun morluklarla kaplı olduğu bildirildi.

Ternopil Özel Savcılığı, merkez çalışanlarının davranışlarının resmi yetkilerini aşma ihtimalini araştırıyor.

Geçtiğimiz yıl Ternopil Askeri Kayıt Bürosundaki güvenlik departmanının bir komutanı işkenceyle suçlanmıştı.

Askere alınan şahsın ölümüyle ilgili soruşturma ise sürüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN