'Uzaylı' ikizler birer hafta arayla Kovid-19'a yenildi

'Uzaylı' ikizler birer hafta arayla Kovid-19'a yenildi

Fransa'da ülkenin ilk bilim kurgu programını hazırlayıp sunan Igor ve Grichka Bogdanoff kardeşler birer hafta arayla Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İkizler, geçirdikleri estetik operasyonlar nedeniyle uzaylılara benzetiliyordu.

Aşı karşıtı olan Igor ve Grichka Bogdanoff kardeşler Kovid-19'a yenik düştü. 72 yaşındaki ikizlerden Grichka 28 Aralık'ta, kardeşi Igor ise bir hafta sonra dün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdi. Igor Bogdanoff yaklaşık 15 gündür hastanede reanimasyon ünitesinde tutuluyordu.

igor-et-grichka-bogdanoff-leur-premier-rendez-vous-avec-match.jpg

ESTETİK AMELİYATLARIN ARDINDAN UZAYLILARA BENZETİLDİ

1980'de Fransa'nın en büyük özel kanalı TF1'de ülkenin ilk bilim kurgu programına imza atan Bogdanoff kardeşler, daha sonra yüzlerine yaptırdıkları estetik ameliyatlarla adlarından bahsettirmişti. Programı bir uzay mekiği sahnesinde sunan ikizler estetik yüz ameliyatlarının ardından "uzaylılara" benzetilmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN