Düşen Rus uçağından insan sesleri geliyor

Düşen Rus uçağından insan sesleri geliyor

Şarm El Şeyh-St. Petersburg uçuşunu gerçekleştirirken Sina Çölü'nde düşen Rus uçağının enkazından insan seslerinin geldiği bildirildi.

Şarm El Şeyh-St. Petersburg uçuşunu gerçekleştirirken Sina Çölü'nde düşen Rus uçağının enkazına ulaşıldı. 

Mısır kaynakları ise Batı Sibirya merkezli Kogalymavia Havayolları'na ait uçağın 212 kişi taşıdığı ve yolcuların çoğunun Rus turistler olduğunu belirtirken, Rus kaynakları uçakta 224 kişi bulunduğunu ifade ediyor.

Sina yarımadasının merkezinde düşen uçaktan insan seslerinin geldiği bildirildi.

Olay yerine giden güvenlik servisi tarafından yapılan açıklamada, "Can kurtaranlar olay yerine vardılar, yolculara ulaşmaya çalışıyorlar. Sesleri duyduktan sonra canlı yolcuları bulmayı ümit ediyoruz" denildi.

Öte yandan, ikiye ayrılan uçaktan 100 kişinin cesedinin bulunduğu belirtildi.

#http://www.karar.com/dunya-haberleri/dusen-rus-ucagi-9-yil-onur-airde-ucmus-50596#

FOTOĞRAF: ARŞİV

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN