DYK dersleri ne zaman başlayacak? EBA E Kurs kayıt işlemleri noktalandı

DYK dersleri ne zaman başlayacak? EBA E Kurs kayıt işlemleri noktalandı

Ek ders almak için 23 Eylül tarihinde biten Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına (DYK) başvuruda bulunan öğrenciler, DYK E-Kurs sınıflarının oluşturulmasını beklemeye başladı. Peki, DYK E Kurs dersleri ne zaman başlayacak? Tüm detaylar karar.com’da…

 

DYK Kursları için başvuru yapanlar, başvuru işlemlerini 23 Eylül’e kadar tamamlamıştı. Şimdi gözler ise DYK kurslarının başlangıç tarihine çevrildi. İşte DYK derslerinin başlama tarihine dair merak edilenler…

DYK KURSLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

EBA E Kurs kayıt işlemlerinin 23 Eylül’de sona ermesinin ardından 24-29 Eylül tarihleri arasında da sınıflar oluşturulacak. Kurslarda derslerin başlangıç tarihi ise 30 Eylül olarak açıklandı. Öte yandan DYK kursları ise 7 Haziran 2019’da sona erecek.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

SINIF MEVCUDU NE KADAR OLACAK?

Her bir kurs programında eğitim görecek öğrenci sayısı 10’dan az; bir kursun sınıf mevcudunun da 20'den fazla olmayacağı belirtildi. Öğrencilerin sayısının 20’den fazla olması hâlinde ikinci grup oluşturulacak. Fakat her bir grubun azami sayısı tamamlanmadan yeni grup açılmaz. Tek gruplu kurs programlarında sınıf kapasitesine bakılarak öğrenci sayısı 24’e çıkarılabilir. Kurslarda gerçekleştirilecek seviye tespit sınavlarına göre sınıflar oluşturulacak.

19-09/27/dyk.jpg

2019-2020 DYK kurs takvimi

EBA NEDİR, ÜCRETLİ Mİ?

Eğitim Bilişim Ağı (EBA) öğrenci ve öğretmenlere pek çok farklı konuda kolaylık yaratmak adına ücretsiz olarak hizmet veriyor. EBA kısaca çevrimiçi eğitim platformu olarak adlandırılır. EBA; evde, okulda, kısaca zamandan ve mekândan bağımsız bir şekilde ihtiyaç olan zaman ve her yerde kullanabiliyor. EBA üzerinden çok çeşitli ve eğitici derslere ulaşılabilir. EBA'nın içinde haber, ses, video tarzında modüller de bulunuyor. EBA, sınıf seviyelerine uygun, güvenilir ve incelemeden geçmiş e-içerikler sunar.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN