Eboue: Kimseye yalvaracak değilim

Eboue: Kimseye yalvaracak değilim

4 yıllık kontatı biten ve geçen sezonu kadro dışı geçiren Emmanuel Eboue, G.Saray yönetimine seslendi.

4 yıllık kontatı biten ve geçen sezonu kadro dışı geçiren Emmanuel Eboue, “Kalıp borcumu ödemek istiyorum. Ücretimi yarı yarıya düşürmeye hazırım. Ancak ne arayan ne de soran var. Ben de yalvaracak değilim” dedi.

Sabri’ye hem af hem zam, Eboue’ye ise selam bile yok

Hürriyet'in haberine göre; Galatasaray ile 4 yıllık kontratı biten ancak kalmak için fedaya hazır olduğunu söyleyen Emmanuel Eboue, kulüpten cevap alamadığını belirterek, “Galatasaray’da kalıp borcumu ödemek istiyordum. Çünkü sebepsiz yere kadro dışı kaldığım için Galatasaray’a geçen yıl sahada katkı sağlayamadım. İsteseler kalırım. Ücretimde de önemli fedakârlık yaparım. Çünkü Galatasaray benim ailem gibiydi. Ancak ne arayan ne de soran oldu. Kimseye yalvaracak da değilim” dedi. 

Ünal Aysal yöneti tarafından geçen sezon kadro dışı bırakılan Eboue, A2 ile çalışmıştı. Duygun Yarsuvat yönetimince affedilen Sabri Sarıoğlu, kontrat yenilerken, Fildişiliye kimse ilgi göstermedi.

Eboue, 2.2 milyon Euroe garanti ücretini yarı yarıya indirmeye hazır olduğunu söylüyor. Bu da maliyetinin Sabri’den daha az olacağı anlamına geliyor.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN