15 gün sonra çarşı pazar karışacak! Altın ve dolarda kâbus senaryosu: Altın ve dolar borcu olanları uyardı

15 gün sonra çarşı pazar karışacak! Altın ve dolarda kâbus senaryosu: Altın ve dolar borcu olanları uyardı

Altın fiyatlarında son dakika gelişmesi! Seçimlere doğru gidilirken gözler altın fiyatlarına çevrilmiş durumda. Yukarı yönlü ivme kazanan gram ve çeyrek altın yatırımcılar tarafından merak konusu olurken 'Altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi?' sorusu merak konusu oldu. Altın kahini olarak anılan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın borcu olanları uyardı. 15 gün sonra çarşı pazar karışacak. Altın ve dolarda kabus senaryosu! İşte detaylar haberimizde...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, seçimlere doğru gidilirken altın ve dolar ile ilgili kritik uyarılarda bulundu. Seçime 15 gün kala korkunç senaryoyu açıklayan İslam Memiş, dolar ve altın borcu olanlar için korkunç seviyeleri açıkladı. 15 gün sonra çarşı pazar karışacak. Hemen önleminizi alın. Peki altın fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? Altın alınır mı, satılır mı? Dolar ne olacak? İşte İslam Memiş'İn dikkat çeken açıklamaları ve piyasalarda son durum...

ghhgh-6.jpg

Türkiye adım adım seçimlere doğru giderken gözler piyasalara çevrilmiş durumda. Altın ve dolarda yaşanan hareketlilik vatandaşların gündeminde. Özellikle doların 20 TL'ye yaklaşması yatırımcıları tedirgin etmiş durumda. Peki dolar yükselecek mi, düşecek mi? Altın fiyatları ne olur? TV100'de yeni bir yazı yazan İslam Memiş, piyasalardaki son durumu anlattı. İşte İslam Memiş'in açıklamaları:

15 GÜN SONRA ÇARŞI PAZAR KARIŞACAK!

"Son 2 hafta. Bu iki hafta içerisinde algıyla varlıklarına yön veren, kumar oynayan ya batacak ya da çıkacak. Çok kumar oynayan olacak. Çok batan olacak. Hadi hayırlısı. Bakalım batanlar suçu kimde arayacak? Çok merak ediyorum. Zengin olan kendinden bilir, batan kimden bilir?

jhjhhj-18.jpg

Seçim öncesi ve sonrası volatilite o kadar çok olacak ki, özellikle seçim gecesi o kadar çok büyük vurgunlar yapacaklar ki göreceksiniz. Sanal kumarhaneler çok yuvalar yıkacak. Çok intihar edenler olacak. Yapmayın, etmeyinler bir şey ifade etmeyecek. Malınızı, canınızı alanlar şampanya patlatarak kutlama yapacaklar! Ya kumar oynayanlar ne yapacak? Yuvasından, malından, canından olacaklar.

"SANAL KUMARHANELER BAŞLADI"

"Sanal kumarhaneler, kampanya başlattı. Sanal kumarhaneler, pozisyon ayarladı. Sanal kumarhaneler, ipini hazırladı. Cellad hazır, kurbanını bekliyor. 2 hafta sonra ipin kurbanları kimmiş göreceğiz. Bugün celladına aşık olmuşların yürüyüşünü izliyoruz. Yarın ise göz yaşlarını. Bugün o kurbanları gaza getiren, o masaya oturtan, ipe götüren seçimden sonra diyecek ki “Bak borcundan dolayı intihar etmiş, vah vah” Düşmanlarınız böyle intikam alacak. Uyanık olun. Ya da olmayın, siz bilirsiniz."

hjjhjhhj-13.jpg

29 NİSAN 2023 CUMARTESİ GÜNCEL ALTIN FİYATLARI

  • GRAM ALTIN FİYATI: Alış 1.244,23 TL, Satış 1.244,46 TL
  • ÇEYREK ALTIN FİYATI: Alış 2.236,00 TL, Satış 2.301,00 TL
  • YARIM ALTIN FİYATI: Alış 4.457,00 TL, Satış 4.588,00 TL
  • TAM ALTIN FİYATI: Alış 9.133,00 TL, Satış 9.437,00 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN